COPIII DIN ALBESTI, rasfatati de ziua lor! (FOTO)

Dupa cum bine stim, ziua de 1 Iunie este dedicata exclusiv copiilor si se sarbatoreste peste tot in lume. Copiii devin cu aceasta ocazie punctul central, deoarece lor le este inchinata aceasta zi.

Cu aceasta ocazie, reprezentantele Organizatiei Judetene a Femeilor Social Democrate Botosani, alaturi de presedintele Doina Federovici, au adus o raza de lumina in sufletul a peste 200 de copii din comuna Albesti.

In ciuda vremii, care a fost destul de mohorata, bucuria copiilor care au primit din partea doamnelor social-democrate dulciuri, a facut ca atmosfera sa se anime si micii sarbatoriti sa fie in centrul atentiei. Alaturi de copii au fost si actorii Teatrului Vasilache Botosani care i-au incantat pe micuti cu spectacolul „Traistuta cu povesti”.

„Fiecare dintre noi, cei mari, a fost la randul lui copil, deci stim foarte bine cat deimportanta este fericirea lor. Aflati la cea mai frumoasa varsta – a inocentei si candorii – micutii nostri merita din plin o zi din calendar, dedicata numai pentru ei. Organizatia Judeteana a Femeilor Social Democrate Botosani, ca intotdeauna, a vrut sa fie in mijlocul unor copii cu care soarta nu a fost foarte generoasa si sa le aduca pe buze un zambet sincer. Trebuie sa ne asiguram ca toti copiii se pot bucura de aceasta perioada minunata a vietii si sa incercam sa le fim aproape, sa stie ca sunt iubiti si protejati”, a declarat presedintele OFSD Botosani, senatorul Doina Federovici.

Comunicat de presa OFSD Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.