Cosmin Andrei: „În mandatul următor voi continua modernizarea parcurilor și amenajarea de noi zone verzi în toate zonele municipiului”

„În acest mandat așa cum am promis am deschis noi parcuri și le-am amenajat pe cele deja existente și am redat multe spații verzi orașului prin refacerea zonelor abandonate. În următorul mandat îmi doresc să finalizăm reabilitarea tuturor parcurilor din orașul nostru și mai mult pe unele să le dotăm cu echipamente destinate copiilor cu nevoi speciale, iar pe altele să le amenajăm pentru practica elevilor din municipiu și să instalăm inclusiv dispozitive electronice inteligente. Vă dau doar două exemple, vom amenaja o seră didactică pentru elevii de la școlile din oraș, iar în Parcul Ferdinand de lângă Primărie vom instala dispozitive senzoriale pentru copii cu deficiențe. Vreau să avem un oraș la standarde europene în care fiecare locuitor să-și dorească să trăiască și să muncească, să petreacă timp în aer liber și să aibă acces la cât mai multe facilități pe care Primăria i le pune la dispoziție”, a subliniat Cosmin Andrei.

În mandatul 2020-2024 administrația PSD Cosmin Andrei a reabilitat, modernizat și înființat mai multe parcuri din municipiul Botoșani: Parc Vârnav, Parcul Laval, Parcul Filateliei, Parcul Pedagogic, Parcul Junior, Parcul de pe Aleea Nucului, Parcul Adamiu.

În mandatul 2024-2028 echipa primarului Cosmin Andrei a câștigat proiecte pentru modernizarea mai multor parcuri din oraș. Parcul Mihai Eminescu, va fi reabilitat lacul, va fi refăcut Monumentul închinat Țăranilor de la Răscoala din 1907 și se va realiza o hartă 3D a orașului. Parcul Ferdinand va deveni parc senzorial pentru copii cu nevoi speciale.  Parcul Sucevei va fi reabilitat și se va amenaja un nou loc de joacă. Parcul Personalității va fi amenajat cu o alee pe care se vor instala panouri digitale, biblioteci și miniaturi ale clădirilor simbol ale orașului. Parcul Junior va fi modernizat și se va amenaja un centru de info trip-uri pentru organizarea de târguri de turism și spectacole. Parcul Curcubeului va fi reabilitat.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.