Cosmin Andrei: „În următorul mandat voi continua programul de extindere și modernizare a utilităților publice în toate zonele din oraș”

Primarul Cosmin Andrei a anunțat astăzi că în programul său pentru următorul mandat a prevăzut deja investiții importante în extinderea și modernizarea rețelelor de utilități publice din tot orașul.

„Voi continua investițiile în extinderea rețelelor de iluminat public inteligent pe încă 227 de străzi din municipiul Botoșani, inclusiv montarea de sisteme de iluminare moderne și de capacitate mai mare a trecerilor de pietoni din oraș. În același timp avem deja proiectul și alocarea financiară pentru extinderea rețelelor de gaze natuale pe 55 de străzi. Totodată vom crește investițiile în dezvoltarea și modernizarea rețelei de canalizare în mai multe zone din municipiu”, a declarat Cosmin Andrei.

Edilul social-democrat a făcut un apel la botoșăneni pentru a vota lista de consilieri locali și județeni de la PSD astfel încât să aibă o majoritate de aceeași culoare politică care să accelereze realizarea fiecărui obiectiv de investiții pentru municipiul Botoșani în perioada 2024-2028.

„Dragi botoșăneni, vă rog să-mi dați un consiliu de aceeași culoare politică!  Votați pe 9 iunie PSD de sus până jos la Consiliul Local și Consiliul Județean!  Dacă aveți încredere în mine și mă votați pe 9 iunie pentru ceea ce am finalizat până acum, vă rog să votați PSD pe toate cele patru buletine de vot de la alegerile locale. Continuarea și accelerarea dezvoltării orașului nostru are nevoie de o majoritate PSD, de un consiliu local PSD, de un consiliu județean și președinte de la PSD. PSD este la guvernare, am nevoie de o majoritate PSD și în municipiul și județul Botoșani pentru a duce la îndeplinire toate proiectele de investiții cu fonduri europene pentru modernizarea orașului nostru în mandatul 2024-2028. Vă mulțumesc! Împreună continuăm dezvoltarea!”, a îndemnat Cosmin Andrei.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.