Costel Lupascu: „Daca Alianta Raului reprezinta miscarea liberala din Botosani, sa voteze Codul Fiscal propus de PSD!”

Purtatorul de cuvant al PSD Botosani, Costel Lupascu, a declarat ca Alianta Raului PDL-PNL nu mai reprezinta miscarea liberala din Botosani, intrucat este controlata exclusiv de sustinatorii guvernarii Basescu-Boc-Udrea, care a luat cele mai dure masuri anti-liberale, incepand de la cresterea TVA, pana la impozitul forfetar care a condus la inchiderea a sute de mii de intreprinderi mici si mijlocii.

„Nu poti sa distrugi sute de mii de intreprinzatori prin cresterea taxelor si impozitelor, iar apoi sa iti pui sigla PNL la usa partidului, pretinzand ca esti liberal si ca ii reprezinti pe intreprinzatori. Este o mare ipocrizie in discursul fostilor PDL-isti, care acum se ascund sub sigla PNL. Liberalismul din Botosani a murit in momentul in care vechii liberali nu mai au nimic de spus in Alianta Raului,  controlata acum exclusiv de sustinatorii guvernarii Basescu-Boc-Udrea”, a explicat purtatorul de cuvant al PSD Botosani.
 
Costel Lupascu a mai adaugat ca apelul facut de PSD la parlamentarii PNL din Botosani de a sustine noul Cod Fiscal propus de Guvern, nu a primit niciun un raspuns, desi proiectul de lege contine cele mai liberale masuri de dupa Revolutie.

„Daca Alianta Raului intr-adevar reprezinta miscarea liberala din Botosani, sa voteze in Parlament Codul Fiscal propus de PSD! Noi am facut acest apel, dar nu am primit niciun raspuns. Am aratat ca noul cod avantajeaza cele aproape 4.000 de micro-intreprinderi din judet si va genera cel putin 3.200 de locuri de munca pentru botosaneni. Este cel mai liberal Cod Fiscal de dupa 1989. Deci daca PNL-istii vopsiti ii sustin pe intreprinzatorii botosaneni, asa cum pretind, sa voteze Codul Fiscal in Parlament!”, a subliniat Costel Lupascu.
 

Reprezentantul social-democratilor a precizat ca toti parlamentarii PSD din Botosani vor vota Codul Fiscal inaintat de Guvern, pentru ca masurile propuse vor genera locuri de munca.

„Principala prioritate a botosanenilor este crearea de locuri de munca. De aceea vom sustine fara rezerve noul Cod Fiscal, intrucat masurile propuse ii vor stimula pe angajatori sa isi dezvolte afacerile si sa faca noi angajari”, a subliniat purtatorul de cuvant al PSD Botosani.

comunicat PSD

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.