Costel Lupașcu: „Guvernarea PSD va realiza o rețea națională de centre de asistență medicală ambulatorie de specialitate, inclusiv în județul Botoșani”

Deputatul social-democrat botoșănean, Costel Lupașcu, candidat pentru un mandat de senator a declarat astăzi că PSD a cuprins în programul de guvernare soluții concrete pentru asigurarea accesului imediat al tuturor cetățenilor, mai ales din orașele mici și din localitățile rurale la servicii medicale de specialitate, investigații paraclinice și spitalizare de zi.

Guvernarea PSD pune pacientul pe primul loc. De aceea, am venit în fața botoșănenilor și a tuturor românilor cu o strategie coerentă cu soluții concrete prin care să refacem cu totul sistemul de sănătate. Vom asigura acces neîngrădit la toate medicamentele esențiale și tratamentele pentru pacienții din programele naționale prin reevaluarea politicii medicamentului și încurajarea producției autohtone de produse farmaceutice. Vom înființa centre de asistență medicală ambulatorie pentru pacienții din zona rurală și din orașele care sunt mai departe față de reședința de județ. Vom crește numărul contractelor cu farmaciile din mediul rural, precum şi aprovizionarea cu unități mobile în zonele izolate”, a declarat Costel Lupașcu.

Sănătatea publică, asistența medicală şi sistemul de asigurări de sănătate sunt domenii pe care PSD le va trata unitar. Profesioniștii din sănătate si cetățenii vor fi parteneri ai guvernării social-democrate în reformarea sistemului sanitar.

Românii mor și pandemia se extinde galopant din cauza incompetenței și hoției guvernării Iohannis-Orban. Guvernul PNL a folosit pandemia pentru a fura, pentru a umfla buzunarele clientelei politice. Liberalii fug de decizii unitare, asumate, categorice, așa cum se întâmplă în multe țări europene fiind interesați cu prioritate de alegeri, nu de sănătatea oamenilor. Cu cât acest guvern rămâne mai mult la cârma țării cu atât mai mare va fi dezastrul! Soluția este acum doar la specialiști! Iar PSD îi are pe cei mai buni. E imperativ, ca deciziile specialiștilor, de combatere a pandemiei, să fie aplicate. Neîntârziat! Chiar dacă asta ar însemna amânarea alegerilor. PSD nu face troc cu viața românilor! Prioritatea este acum oprirea dezastrului, recâștigarea controlului pandemiei, altfel sistemul de sănătate se va prăbuși cu efecte incalculabile”, a subliniat deputatul PSD.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.