COSTEL ȘOPTICĂ, senator PNL: „Acuz Guvernul Tudose de atentat la siguranța națională prin neacordarea salariilor militarilor”

Un guvern care recunoaște public umilirea Forțelor Armate ale Republicii este pasibil de a fi acuzat de atentat la siguranța și securitatea națională! În timp ce România, ca stat membru NATO, s-a angajat public să aloce 2% din PIB pentru înzestrarea Armatei, aflăm cu stupefacție că militarilor nici măcar nu le pot fi plătite salariile, fapt fără precedent în istoria modernă a țării noastre, declară parlamentarul liberal.

„În opinia mea, această situație inadmisibilă nu poate fi rezolvată «românește», doar prin demisia ministrului Apărării Naționale, care este doar «țapul ispășitor» al unui dezastru fiscal-bugetar de proporții, în care Guvernul PSD a împins România în doar jumătate de an! Se pare că în situația MApN mai sunt și alte instituții publice din țară, rămase la «fundul sacului» cu banii, iar în această stare de criză națională liderii PSD se laudă în mod mincinos cu o creștere economică de care nimeni, în mod real, nu beneficiază, respectiv nici românii de rând, nici instituțiile statului, aflate, după cum se observă, în prag de colaps bugetar! Este tot mai dificil de înțeles dacă românii care au fost îmbătați cu «apă rece» de PSD, la alegerile de anul trecut, mai pot avea acum aceeași părere despre conducerea lamentabilă a țării. Pe bună dreptate, acest Executiv s-a dovedit a fi mincinos și incapabil de o bună guvernare, în folosul românilor și a dezvoltării generale a statului”, a spus senatorul Costel Șoptică.

Toate aceste nereușite ale programului de guvernare sunt cu mare viclenie ascunse de ochii populație, în așa fel încât în percepția publică să se reflecte doar așa-zisele reușite, respectiv pomenile electorale privind creșterea veniturilor unor categorii de salariați! O politică guvernamentală devenită, precum se vede, falimentară, din moment ce Armata Română a ajuns să rămână fără solde, în mijlocul unor angajamente internaționale extrem de serioase asumate de țara noastră, ca membru al UE și NATO, a explicat parlamentarul liberal.

„Acest atentat la siguranța națională, așa cum spuneam la început, este doar cireașa de pe tortul eșecului actualului guvern, o cireașă amară pentru toți românii! Neacordarea salariilor militarilor români este doar ultimul episod dintr-un lung șir de aberații, aiureli și bazaconii făcute de guvernul PSD, în total dispreț față de munca românilor de bună credință: nefinanțarea majorității angajamentelor luate, inclusiv «Start Up Nation», neachiziționarea vaccinurilor pentru copii, naționalizarea pilonului II de pensii, și foarte multe alte nerealizări, prezentate de mine și colegii liberali de-a lungul acestui an!”, a mai spus senatorul Costel Șoptică.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.