COSTEL SOPTICA, senator PNL: „Premierul Mihai Tudose, un haiduc modern!”

Presedintele PNL Botosani considera ca „Romania are foarte multe probleme ignorate de programul de guvernare al PSD”.

Senatorul Costel Soptica, considera total daunatoare contradictiile partidului de guvernamant in ceea ce priveste aplicarea masurilor fiscal-bugetare cuprinse in programul de guvernare.

„Romania are foarte multe probleme nerezolvate in acest moment, dar acestea nu se regasesc in niciun capitol al programului de guvernare al PSD! Tot ce vedem este o brambureala continua in actul de guvernare, care va fi total nefasta pentru tara pe termen scurt si mediu. Este inadmisibil sa spui ca introduci anumite masuri, sa le inserezi in programul de guvernare, si apoi sa anunti ca renunti la ele ca fiind nesustenabile! Astfel s-a petrecut cu impozitul pe cifra de afaceri, cu taxa de solidaritate, cu impozitul pe gospodarii si multe alte elucubratii, aruncate in spatiul public in asa fel incat oamenii din aceasta tara sa nu mai inteleaga nimic! In realitate, nu romanii sunt cei bulversati, ci PSD este in deruta, un partid care da dovada de un dispret total fata de populatie, si cu atat mai mult fata de proprii votanti, prin nesocotirea cu buna stiinta a programului de guvernare gratie caruia au castigat alegerile”, a comentat liderul senatorul Costel Soptica.

Parlamentarul botosanean a mai adaugat ca o supraimpozitare a unor venituri considerate a fi peste medie este o decizie total adversa unei economii de piata libere si concurentiale.

„Premierul vad ca are «un dinte» impotriva romanilor care castiga bine, de parca statul ar da din bugetul national acesti bani persoanelor in cauza! Asa-numita taxa de solidaritate se poate considera a fi desueta, atat timp cat se doreste micsorarea veniturilor unor oameni care pur si simplu muncesc si isi castiga banii corect! Se pare ca primul-ministru Mihai Tudose a fost pus de «boierul» sau Liviu Dragnea sa se transforme intr-un haiduc modern, respectiv sa ia de la bogati, ca sa dea la saraci! Mult mai indicat ar fi ca Guvernul sa vegheze la buna functionare a institutiilor statului, astfel incat colectarile la bugetul de stat sa poata sustina toate masurile populiste luate de Executivul PSD de la inceputul acestui an! In caz contrar, Romania ar putea avea in scurt timp probleme financiare grave, mai ales ca un procent important din cresterea economica cu care se lauda Guvernul s-a realizat din contul unor imprumuturi externe”, a conchis senatorul Costel Soptica.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.