COSTICA MACALETI, suparat pe consilierii judeteni PSD

La ultima sedinta ordinara a Consiliului Judetean Botosani, organizata joi, 23 februarie, Costica Macaleti a rabufnit si i-a criticat pe consilierii judeteni social-democrati.

Presedintele Consiliului Judetean Botosani a observat ca, in ultimele sedinte de CJ, sunt cativa consilieri din PSD care intarzie sau, in cel mai rau caz, lipsesc. La sedinta ordinara din luna februarie, Costica Macaleti a rabufnit si a spus ca in grupul judetean PSD Botosani este cam multa indisciplina.

„In cadrul sedintei ordinare de astazi (joi, 23 februarie – n. red) vad ca lipsesc 4 consilieri judeteni, unul de la PNL si trei de la PSD. Observ ca in PSD Botosani a inceput sa fie cam multa indisciplina si se lipseste la sedinta de Consiliu Judetean. Nu e bine”, a spus Costica Macaleti, la inceputul sedintei.

Imediat dupa ce a terminat de vorbit, si-a facut prezenta consilierul judetean din partea PSD Botosani, Bogdan Buhaianu.

„Bine ati venit la sedinta domnule Buhaianu. Mai bine mai tarziu decat deloc”, a fost replica lui Costica Macaleti, dupa care a continuat sa prezinte ordinea de zi a sedintei ordinare.

In ultimele sedinte ale CJ, din partea grupului social-democrat s-au tot inregistrat absente nemotivate, in special din partea consilierilor judeteni tineri, cei in varsta fiind prezenti la toate sedintele.

La ultima sedinta a lipsit Petrica Radauceanu, din partea PNL, care este si medic la Urgente si posibil din acest motiv sa fi absentat. Din partea PSD a lipsit consilierii judeteni Ionel Nenisca si Catalin Olaru, care nu au anuntat motivul absentei la sedinta ordinara pentru luna februarie.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.