Crin Antonescu: „Sunt alaturi de familia lui Adrian Nastase”

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri noaptea, ca este socat de cat de mare poate fi ura unor oameni care jubilau, la televiziuni, dupa anuntul privind tentativa de suicid a lui Adrian Nastase, el precizand ca este alaturi de familia fostului premier.

Antonescu a spus ca este o noapte grea. „Eu din noptile din 13-15 iunie nu am mai avut astfel de nopti”, a mai spus Antonescu.
Liderul PNL s-a aratat „uimit si coplesit” de cat de mare poate fi ura „aproape canibalica” a unora care jubilau, la televiziuni, inclusiv dupa anuntul privind tentativa de suicid a fostului premier.

Adrian Nastase a vrut sa se sinucida

Antonescu a mai spus ca este alaturi de familia fostului premier si ca spera ca acesta sa se restabileasca.
Parchetul instantei supreme a anuntat, miercuri noapte, ca face cercetari in cazul tentativei de suicid a lui Adrian Nastase, care a avut loc in timpul punerii in executare a mandatului privind condamnarea acestuia la doi ani de inchisoare in dosarul „Trofeul calitatii”.

Victor Ponta la Spitalul Floreasca: „Traian Basescu e fericit acum?”

Pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost constituita o cauza avand ca obiect incidentul petrecut miercuri seara, „cu ocazia executarii mandatului privind executarea pedepsei privative de libertate a inchisorii aplicata numitului Nastase Adrian”, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Public.
„Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost sesizat de organele de politie, iar din primele date comunicate a rezultat ca, ar fi existat o tentativa de suicid a numitului Nastase Adrian”.
La locuinta din Zambaccian a lui Adrian Nastase s-a deplasat o echipa operativa condusa de procurorului sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru efectuarea cercetarilor.
Anterior, surse medicale au declarat pentru Mediafax ca Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri noapte, dupa ce politistii au venit la locuinta sa, el provocandu-si o rana in zona gatului, cu un pistol.
Adrian Nastase le-a cerut permisiunea politistilor sa isi ia niste carti din biroul sau. Fostul premier a profitat de moment si ar fi incercat sa se sinucida cu un pistol. Unul dintre politisti a incercat sa il opreasca, dar fostul premier s-a ranit in zona gatului, potrivit surselor citate.

VEZI cat de grava este rana lui Adrian Nastase

Nastase a fost scos din locuinta din Zambaccian in ambulanta, pe targa, avand ochii inchisi, acoperit cu o patura albastra si avand un fular in jurul gatului, fiind dus la Spitalul Floreasca.

Avocatul Ion Cazacu: Adrian Nastase este constient si va lupta pentru viata lui

Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, miercuri, de ICCJ, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul „Trofeul calitatii”, in care este acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.