CRIN ANTONESCU: Voi candida la presedintie si voi castiga

crin antonescu

Crin Antonescu, presedintele Senatului, liderul Partidului National Liberal si co-presedintele Uniunii Social Liberale a fost invitatul lui Victor Ciutacu, intr-o editie speciala „Vorbe Grele”, citata de antena3.ro.

Intrebat in privinta pactului de coabitare cu Traian Basescu, Crin Antonescu a raspuns fara ezitare „Pactul cu Basescu este caraghios”.
Un alt subiect abordat in cadrul emisiunii a fost acordul Uniunii Social Liberale cu UDMR. Liderul PNL, Crin Antonescu, este de parere ca presedintele UDMR, Kelemen Hunor, continua sa faca propaganda lui Traian Basescu.
Anul 2013 pentru Partidul National Liberal se anunta unul cat se poate de bun. „Pentru noi, o viata politica normala si democrata in Romania ramane un obiectiv”, a spus Crin Antonescu.
Cat despre alegerile prezidentiale din 2014, liderul PNL prevede un viitor stralucit.
„Voi candida la presedintie si voi castiga”, a afirmat co-presedintele Uniunii Social Liberale. Crin antonescu a declarat ca nu este exclus ca si Sorin Oprescu sa participe la alegerile prezidentiale din 2014.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.