CRISTIAN ACHIȚEI, deputat PNL Botoșani: „Foarte îngrijorătoare mi se par accentele ultranaționaliste din discursul liderului PSD, Liviu Dragnea”

Parlamentarul liberal este îngrijorat și față de decizia lui Dragnea de a „continua lupta de îngenunchere a Justiției independente”.

În cadrul Congresului Extraordinar al PSD, șiderul Liviu Dragnea a avut un discurs ultranaționalist și a anunțat că va continua lupta de modificare a legilor justiției, precum și a codurilor penale, a spus deputatul Cristian Achiței.

„Foarte îngrijorătoare mi se par accentele ultranaționaliste din discursul președintelui PSD, dar și angajamentul ferm că va continua lupta de îngenunchere a Justiției independente, o luptă pe care PSD-ul o duce continuu încă de când a intrat la guvernare”, a declarat Cristian Achiței.

Deputatul PNL de Botoșani susține că congresul PSD „a amintit tuturor de congresele PCR dinainte de 1989, cu un geniu care le știe pe toate, cu planuri cincinale trasate partidului și României, cu fluturarea unor mărețe realizări utopice, care să ne ducă pe toți într-un rai pogorât pe pământ românesc fix în anul 2040”.

„Dacă nu ar fi tragic, ținând cont că oamenii ăștia se află la guvernare și ne fac tuturor foarte mult rău, atunci ar fi cel mai bun show de stand up comedy la care am asistat vreodată”, a mai spus Cristian Achiței.

Parlamentarul liberal este de părere că Liviu Dragnea a împușcat doi iepuri o dată prin acest congres extraordinar.

„În primul rând, a vrut să scape de oamenii incomozi din partid, tot mai mulți, în condițiile unei conduceri dictatoriale și ale unor performanțe guvernamentale foarte proaste. În al doilea rând, a pus cruce oficial programului de guvernare mincinos și utopic cu care i-a păcălit pe români în campania electorală din 2016. Un program pe care l-a declarat mai apoi biblie a guvernării, dar care a eșuat lamentabil între timp, realitate demonstrată cel mai simplu prin nevoia pe care au simțit-o pesediștii înșiși de a schimba trei guverne într-un singur an”, a încheiat Cristian Achiței.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.