Home Politica Cristian Achitei, despre primarul comunei ROMA: Nu este in stare sa rezolve...

Cristian Achitei, despre primarul comunei ROMA: Nu este in stare sa rezolve problemele, sa se duca acasa, sa isi dea demisia

cristian achitei

Cristian Achitei, vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani, a adus critici primarilor care se impiedica de “maruntisuri”,  atunci cand se reabiliteaza drumuri, dand in acest sens exemplul primarului comunei Roma, unde problema podetelor din fata curtilor localnicilor a fost motiv de nemultumire pentru mai multe familii din comuna.

O problema pentru care, spune Achitei, primarii care se dovedesc incapabili sa gaseasca rezolvare ar trebui trebui sa plece acasa si sa lase locul de prim gospodar unora mai capabili, care nu sufera de “impotenta administrativa”.

“Domnii primari care nu au podete la curti sa cheme consilierii sa faca sedinta de indata, sa analizeze si sa aloce bani sa ii faca omului podetul la curte. Primariile trebuie sa isi asume si sa aloce din fonduri proprii sa rezolve problema oamenilor. Numai in zona primarilor care nu sunt in stare sa rezolve o treaba iese scandal. Daca nu sunt in stare, sa mearga acasa. Daca tovarasul primar (n.r. primarul comunei Roma, Gheorghe Birliga) nu este in stare sa rezolve problemele, sa se duca acasa, sa isi dea demisia. Sau sa o cheme pe nevestica dumnealui de la dispensar, sa faca podetele in Roma. Asta se cheama impotenta administrativa”, a declarat Cristian Achitei in ultima conferinta de presa a ACL.

Exit mobile version