Cristian Achitei: Mita electorala continua, se arunca cu banii in nestire si cred ca se distruge bugetul pe anul viitor al Romaniei

Cristian Achitei, vicepresedintele democrat liberal al CJ, a criticat dur, in cadrul conferintei de presa saptamanale a ACL, intarzierea cu care guvernantii au alocat bani pentru drumuri in judetul Botosani si in intreaga tara. Bani care este greu de crezut ca se vor putea cheltui pana la sfarsitul anului. Iar daca nu se cheltuiesc, sunt bani pierduti pentru judet.

“As vrea sa atrag atentia ca este pentru prima data cand sunt in CJ, cand in luna octombrie se impart bani pentru drumuri. Se aloca tuturor juderelor din Romania. La Botosani avem 107 miliarde de lei si suntem in 10 octombrie. Eu asa ceva nu am mai vazut niciodata”, a declarat Cristian Achitei.  

Democrat liberatul sustine insa ca se va face tot posibilul, prin proiectele CJ, sa se cheltuiasca acesti bani, chiar daca par alocati doar pentru imagine, cu speranta celor de la Guvern ca nu se vor putea efectua lucrarile in acest timp extrem de scurt, pana la finele anului. Parca s-a asteptat momentul electoral, ca sa dea bine la imaginea premierului, sa se aloce acesti bani de care judetul avea nevoie ca de aer daca s-ar fi alocat in timp util.

“Dar, vreau sa le spun domnilor de la PSD ca vom face tot ce ne sta in putinta, si legal, prin toate proiectele CJ, si  vom incerca sa nu pierdem niciun leu din ce au alocat ei acuma, intr-o totala mita electorala, care continua zi de zi. Se arunca cu banii in nestire si cred ca se distruge bugetul pe anul viitor al Romaniei”, a mai subliniat Achitei.

Vicepresedintele ACL a mentionat ca miercuri va avea loc o consultare si cu primarii, conform legii, urmand ca dupa aceea sa fie distrinuiti banii.
Vom discuta si cu directorul de la Drumuri Judetene, sa vedem ce urgente avem pentru iarna sau pentru alte cheltuieli curente”, a precizat Achitei.

Si pentru plombari va fi foarte dificil sa se cheltuiasca din acesti bani, chiar daca la acest capitor sunt mari “suferinte” pe drumurile judetului.

“Suntem in luna OCTOMBRIE! Daca incep sa se faca licitatii, nu stiu daca nu ne apuca decembrie pentru plombari. Si plombarile se fac la cald!”, a mai subliniat vicepresedintele CJ Cristian Achitei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.