CRISTIAN ACHIȚEI: „Pesediștii nu se dezic de Dănuț Andrușcă și și-l asumă până la capăt. Asta crede actuala majoritate guvernamentală că merită românii”

Deputatul PNL de Botoșani a precizat că depunerea moțiunii simple împotriva ministrului Economiei a fost cât se poate de logică, ținând cont de profilul personajului.

Moțiunea simplă pe Economie inițiată de Partidul Național Liberal a fost respinsă miercuri de plenul Camerei Deputaților. S-au înregistrat 103 voturi „pentru”, 146 „împotrivă” și 19 „abțineri”.

„Depunerea de către Partidul Național Liberal a moțiunii simple împotriva ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă, a fost cât se poate de logică, ținând cont de profilul personajului. Cred că nu există român care să-l nu fi văzut măcar o dată pe Andrușcă la TV și să nu fi fost șocat că un astfel de individ a putut ajunge ministru într-un guvern al României. În acești ani ajung miniștri doar slugile cele mai supuse ale lui Liviu Dragnea, fără satisfacerea vreunui criteriu minimal de competență. Iar asta este foarte grav pentru România, pentru noi toți”, a spus Cristian Achiței.

Deputatul liberal a precizat că, tot timpul, PNL va folosi toate instrumentele democratice pentru a opri incompetența și iresponsabilitatea crasă a guvernanților.

„PNL își face datoria de partid de opoziție, uzând de toate instrumentele pe care le are la îndemână pentru a stopa incompetența și iresponsabilitatea crasă de care dau dovadă guvernanții. Am sperat ca moțiunea să treacă de data asta, ținând cont de ministrul împotriva căruia a fost îndreptată. Am constatat la vot, însă, că pesediștii nu se dezic de Dănuț Andrușcă și și-l asumă până la capăt. Asta crede actuala majoritate guvernamentală că merită românii”, a mai spus Cristian Achiței.

Semnatarii moțiunii au solicitat demisia ministrului Dănuț Andrușcă.

„Economia țării este în impas. Fără viziune, fără reguli, fără strategii, economia națională este o barcă în derivă. Dar Guvernul PSD-ALDE își continuă activitatea pe două planuri, cea prezentată public, pe canalele media obediente, și cea reală, resimțită în buzunarele fiecărui român. Cu toate avertismentele trase de noi, Guvernul își continuă triumfalist marșul spre criza economică anunțată de o inflație scăpată de sub control, un buget golit de promisiuni tot mai greu de onorat, un mediu de afaceri îngrijorat și pesimist, companii de stat lăsate fără bani de investiții și datorii externe în creștere. Incompetența mai are un pas și falimentează România!”, au susținut semnatarii moțiunii.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.