Cristian Achitei se ia de „tovarasul Portariuc” si „jocul lui pervers”

cistian achitei

Declaratia presedintelui Organizatiei Municipale a PSD, Ovidiu Portariuc, potrivit careia ar fi nevoie de „o majoritate responsabila” in Consiliul Judetean, a starnit reactii din partea vicepresedintilor CJ Gheorghe Sorescu si Cristian Achitei.

Cristian Achitei a atras atentia consilierilor asupra „jocului pervers” in care „tovarasul Portariuc” incearca sa-i atraga.

„Tovarassul Portariuc vad ca vorbeste acum de o noua majoritate responsabila. Sa inteleg ca unii dintre consilierii judeteni, care sunt in actuala majoritate sunt iresponsabili si de maine vor deveni responsabili? Eu cred ca in ACL, la nivelul Consiliului Judetean Botosani, avem o majoritate formata din consilieri judeteni responsabili, care cred in valorile de dreapta si pe care ii rog sa fie foarte atenti la ce face PSD-ul. In jocul lui pervers, PSD nu face decat sa ne incite sa ne certam intre noi. Au actionat la nivelul Primariei municipiului Botosani la nivel PDL, iar la Consiliul Judetean la nivel PNL. Este un joc pervers, care-l fac special sa ne faca sa ne certam intre noi. Nu trebuie sa cadem in plasa asta. Eu cred in ACL si cred ca peste doua luni Klauss Iohannis va fi presedintele Romaniei. Ii rog pe toti consilierii locali si judeteni sa fie foarte atenti la jocul pervers al PSD-ului. Eu sunt satul de PSD pana peste cap”, a spus Cristian Achitei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.