CRISTIAN ROMAN, ales vicepresedinte national la Forta Civica

Peste o suta de delegati ai organizatiei judetene Botosani Forta Civica au participat la sfarsitul saptamanii trecute la lucrarile Consiliului National al Partidului, desfasurate la Palatul Parlamentului.

Punctul de maxim interes al evenimentului a fost desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu drept candidat al partidului la functia de presedinte al Romaniei, acesta fiind sustinut si de alte formatiuni politice de centru dreapta, cum ar fi Partidul Miscarea Populara, PNTCD sau Partidul Ecologist Roman.

„Cred ca este nevoie de un stat eficient, puternic, care sa slujeasca interesul national. Interesul national este sa avem o natiune sanatoasa, educata, prospera. Interesul nostru national este sa fim respectati de catre toti partenerii nostri. Nu putem sa fim prosperi sau sa gandim spre viitor cu institutii de stat anchilozate, ineficiente, mediocre, lipsite de profesionalism, lipsite de resurse. Cred ca un candidat la presedintie trebuie sa aiba in atentie politicile publice esentiale ale statului”, a declarat Mihai Razvan Ungureanu in primul sau discurs ca prezidentiabil al Romaniei. (CLICK PE POZA)

Consiliul National Forta Civica a ales prin vot si noile structuri de conducere ale partidului, Mihai Razvan Ungureanu fiind reconfirmat in functia de presedinte.

La randul sau, presedintele organizatiei judetene Botosani, deputatul Cristian Constantin Roman, a fost ales in functia de vicepresedinte al partidului, intrunind voturile a 89% din delegatii din tara prezenti la Consiliul National.

„Forta Civica este un partid tanar, neerodat in actul guvernarii, ce poate reprezenta o alternativa reala pentru cetatenii dezamagiti de prestatia formatiunilor politice care si-au aratat pana acum limitele in gestionarea treburilor tarii. Actiunile noastre trebuie sa se focalizeze pe farama de speranta pe care cetatenii acestei tari o mai au. Sa renastem aceasta speranta. Sa aratam ca suntem de buna credinta, ca avem solutii si ca avem langa noi oameni de cea mai buna calitate morala”, a declarat deputatul Cristian Roman in fata delegatilor prezenti la Palatul Parlamentului. El a facut referire si la confruntarile electorale care urmeaza in 2014.

„Din pacate, in bataliile care vin vom lupta cu milioanele de euro ale adversarilor, acelea furate din banul public. Vom lupta cu pungile lor cu ulei si zahar. Vom fi asemeni preotilor la razboi, doar cu biblia in mana. Dar trebuie sa izbavim de rau acest popor. Romania are nevoie de o cura de dezintoxicare inteligent administrata”, a adaugat presedintele organizatiei Botosani Forta Civica, Cristian Roman.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.