CRISTIAN ROMAN: Alianta D.A. reprezinta un cadru de unificare a fortelor politice de dreapta

cristian roman - deputat fc

Alianta Dreptate si Adevar, dintre  Forta Civica si PNTCD, continua sa functioneze la Botosani, in ciuda faptului ca inregistrarea oficiala a acesteia a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti.

Liderii locali ai celor doua formatiuni politice spun ca au o colaborare buna, ce nu este conditionata de indeplinirea unei proceduri juridice.

„Exista un protocol semnat intre cele doua partide, iar noi il respectam in plan judetean, avem o relatie foarte stransa si corecta. Inregistrarea acestei aliante in Registrul Partidelor Politice este doar o formalitate. Am inteles ca s-au facut niste omisiuni in documentatia depusa la Tribunalul Bucuresti, care vor fi remediate. E totusi important ca, din punct de vedere juridic, pentru confrutarile electorale ce vor veni, sa cream acel cadru care sa faciliteze unificarea fortelor politice de dreapta”, a declarat presedintele organizatiei Forta Civica Botosani, Cristian Constantin Roman. Acesta a precizat ca inregistrarea aliantei nu a fost contestata de nimeni.

Referitor la disensiunile de la nivelul conducerii centrale a Partidului National Taranesc Crestin Democrat, liderul judetean al acestei formatiuni politice sustine ca ele se vor rezolva cu mecanismele interne ale partidului si ca Alianta D.A. nu este afectata in nici un fel.

„Au aparut unele divergente, insa PNTCD are creat cadrul institutional pentru gestionarea unor astfel de situatii. Un partid cu o asemenea incarcatura istorica nu se poate opri din drumul sau din cauza unor oameni care poate au interesul sa puna piedici”, a declarat Corneliu Furtuna, presedintele organizatiei judetene Botosani a PNTCD.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.