CRISTIAN ROMAN, despre Portariuc si Turcanu: Sunt Tom si Jerry ai administratiei botosanene

Vesnica disputa dintre primarul municipiului Botosani si presedintele Consiliului Judetean capata dimensiunea unei proiectii cu personaje celebre de desene animate.

Asa o percepe si o descrie deputatul Cristian Roman, care i-a etichetat pe cei doi: Tom si Jerry ai Botosanilor.

„Sunt Tom si Jerry ai administratiei botosanene, care seamana tot mai mult cu celebrele personaje de desene animate. Cei doi se bat mereu in mosi craciuni, in carnati si in sindrofii. Sunt rivalii perfecti si la fel de imaturi”, spune Cristian Roman despre primarul Ovidiu Portariuc si presedintele CJ, Florin Turcanu.

Deputatul de la Forta Civica mai spune ca rarele si scurtele perioade de pace dintre cei doi ar fi urmarea unor corectii aplicate de la nivel central. Dar tentatia jocului renaste de fiecare data cand cei doi se vad din nou in unul in apropierea celuilalt, mai afirma deputatul. Roman clarifica si in pielea carui personaj se afla fiecare din cei doi, amintind de mustruluielile pe care le-a mai luat de la sefii de la centru liberalul de la conducerea CJ.

„Motanul mai ia cate un sut in dos de la sefii de la Bucuresti, dar cand se intoarce se ia iarasi de soricel. Poate parea amuzant. In fapt este insa foarte trist pentru ca acestia doi sunt oamenii care ne reprezinta”, a concluzionat, in cadrul ultimei conferinte de presa, Cristian Roman.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.