CRISTIAN ROMAN: Forta Civica a primit astazi botezul alegerilor!

La ora 21.00, la finalizarea scrutinului, in prezenta celor doi candidati botosaneni Oana Sauca si Daniel Botezatu, precum si a mai multor membri din echipa de campanie, presedintele Forta Civica, Cristian Constantin Roman, a facut urmatoarea declaratie.

„A fost examenul nostru de maturitate, a fost prima confruntare electorala in care Forta Civica a venit fata in fata cu alegatorii.

Ne-am testat capacitatea de organizare in aceasta prima batalie. Practic, Forta Civica a primit astazi botezul alegerilor.

S-au facut mari eforturi pentru un partid nou, unul cu putine resurse, pentru ca noi nu avem nici forta banilor din bugetul tarii, nici sprijinul mogulilor. Avem insa o echipa inimoasa, formata din oameni sinceri, curati moral si bine pregatiti profesional.

Romanii sunt insa suspiciosi si destul de neincrezatori atunci cand vine vorba de solutii noi, dar nu ei sunt de vina pentru asta, ci politicienii, care i-au dezamagit constant.

Le multumim celor care ne-au fost alaturi si le promitem ca nu abandonam lupta. Vin alegerile prezidentiale si acolo deja discutam dintr-o cu totul alta pozitie.

Cat despre exit-pool-uri, nu spun decat ca am suficiente rezerve, avand in vedere de cine sunt comandate. Asteptam rezultatele oficiale”, a declarat deputatul Cristian Constantin Roman.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.