CRISTIAN ROMAN: Politistul are nevoie de respect!

Deputatul din partea Fortei Civice i-a felicitat pe politisti de ziua lor.

Cristian Roman, deputat de la Forta Civica, i-a felicitat pe politisti de ziua lor si, totodata, le-a dat si un sfat: sa stea departe de politica dar foarte aproape de cetatean.

„Astazi este un moment aniversar, unul in care cetatenii trebuie sa isi indrepte atentia si recunostinta catre dumneavoastra. Politistii sunt o componenta a sistemului imunitar al societatii, cel de aparare impotriva raului si faradelegii. Cand vine vorba de sentimentul de siguranta, gandul ne duce instinctual la politisti. Misiunea dumneavoastra este sa le garantati cetatenilor acest sentiment, de incredere ca cineva este aproape de ei atunci cand au nevoie de asta.

Am fost alaturi de dumneavoastra pe timpul celor doua mandate de prefect si atunci cand am detinut functie de conducere in Ministerul de Interne. Stiu ca munca dumneavoastra nu e usoara si ca nu aveti efective si dotari suficiente. Cunosc privatiunile cu care va confruntati si sacrificiile pe care le faceti in efortul de a va indeplini misiunile. In aceste conditii, cred ca trebuie sa existe un raspuns pe masura si din partea societatii. Aceasta, inainte de a cere, trebuie sa mai si dea.

Politistului ii trebuie legi care sa-l ajute in munca sa si are nevoie de protectie in fata infractorilor, tot mai bine dotati si organizati. Politistul are nevoie de respect.

Va asigur ca, in calitate de deputat, membru al Comisiei de Aparare, Siguranta Nationala si Ordine Publica, sunt inca alaturi de dumneavoastra si voi sprijini toate proiectele menite a va face munca mai usoara si mai eficienta.

Ati reusit, prin eforturi proprii, sa schimbati imaginea generala a Politiei intr-una de trend pozitiv. Ati recastigat increderea cetatenilor si pentru asta va felicit.

In incheierea acestui mesaj va dau si un sfat – stati deoparte de politica dar foarte aproape de cetatean.

La multi ani, sanatate, putere de munca si cat mai multe impliniri profesionale!”, a declarat deputatul Cristian Roman.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.