Home Politica CRISTIAN ROMAN, prim-vicepreședinte PNL: „PSD blochează dezvoltarea municipiului Botoșani”

CRISTIAN ROMAN, prim-vicepreședinte PNL: „PSD blochează dezvoltarea municipiului Botoșani”

Fostul deputat îi acuză pe consilierii locali social-democrați că votează în ședință doar după cum li se cere de la partid și nu în interesul cetățenilor.

Municipiul Botoșani riscă „să deraieze” de pe calea spre dezvoltare dacă grupul consilierilor locali social-democrați votează după interesele PSD și nu după cum își doresc cetățenii, a afirmat Cristian Roman la ultima conferință de presă organizată de PNL Botoșani.

„Cel mai grav pentru Botoșani este că Organizația Județeană PSD Botoșani blochează orice proiect care ar duce la dezvoltarea municipiului. Și asta doar pentru a strica imaginea actualului primar, Cătălin Flutur. Se știe că actualul edil are experiență în administrația publică locală, este la al treilea mandat, iar în primele două oamenii cunosc foarte bine câte s-au făcut și modernizat în acest oraș. Însă acum, fiindcă au majoritate în Consiliul Local, PSD blochează orice inițiativă a primarului Flutur care ar duce la dezvoltarea municipiului”, a spus Cristian Roman.

Fostul deputat a făcut referire și la articolul 7 din Legea 393/2004, unde este scris jurământul pe care îl depun consilierii locali după ce li s-a validat mandatul: „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor orașului Botoșani. Așa să-mi ajute Dumnezeu.”

„În concluzie, pentru consilierii locali PSD Botoșani cel mai important este ordinul primit de la conducerea partidului și nu binele locuitorilor municipiului Botoșani, după cum au jurat. Adică, primarul Cătălin Flutur trebuie blocat de social-democrați prin orice fel de căi pentru a nu face nimic ca să nu mai fie votat în alegerile din iunie 2020. Dar acești tovarăși trebuie să înțeleagă că Flutur nu este numai primarul liberalilor, ci și a simpatizanților PSD, și a tuturor locuitorilor din Botoșani, asupra cărora se răsfrâng toate aceste măsuri luate de consilierii social-democrați”, a mai spus Cristian Roman.

Prim-vicepreședintele PNL Botoșani a făcut referire în special la cele două proiecte începute în timpul mandatului fostului primar Ovidiu Portariuc și neterminate, iar în acest moment sunt blocate de cei din PSD pentru a lovi, indirect, în primarul Cătălin Flutur.

Exit mobile version