CRISTIAN ROMAN: USL a umilit practic judetul Botosani (VIDEO)

cristian roman - deputat FC

Deputatul Cristian Roman a criticat dur Uniunea Social Liberala, care dupa un an de guvernare nu a realizat nimic din tot ce a promis.

Cristian Roman, deputat Forta Civica, a facut o analiza a unui an de guvernare USL. O guvernare care a nemultumit si, totodata, a dezamagit fata de modul in care USL a inteles sa-si respecte promisiunile pentru judetul Botosani.

Uniunea Social Liberala a promis anul trecut Guvernare pentru Botosani, acesta a fost sloganul sub care a cerut si obtinut puterea in judet, a subliniat Cristian Roman.

Guvernare pentru Botosani a insemnat ca, imediat dupa preluarea puterii, USL a retras banii deja alocati pentru reabilitarea drumului Botosani – Suceava (este vorba de 53 de milioane de lei, n.r.). Guvernare pentru Botosani a insemnat majorarea taxelor si impozitelor. A insemnat alocarea pentru judet, in 2013, a celui mai mic buget din toata Moldova. Parlamentarii botosaneni ai puterii au votat militareste pentru acest buget. Ei au tradat imediat ce au ajuns in Parlament, iar promisiunile facute cetatenilor au palit in fata ordinelor potrivnice date de sefii de la partid. Guvernare pentru Botosani s-a dovedit a fi o mare minciuna. A insemnat oprirea tuturor investitiilor. Nu au mai demarat nici un proiect major in judet, iar pe cele deja pornite de predecesorii lor le-au boicotat, amanat sau blocat (de exemplu parcul regional de agrement, modernizarea retelei judetene de apa si canalizare). O liniste extrem de suspecta s-a instalat in judetul Botosani. Nu se mai face nici o sala de sport, nici o baza sportiva, nici un parc, nici un drum, scoala sau aductiune de apa. USL a aplicat probabil principiul – daca nu muncesti, nu gresesti. Doar ca acesta este deosebit de pagubos”, a declarat Cristian Roman.

Ezitarea in luarea de decizii a sefilor de la municipiu si judet, lipsa de viziune, gravele lacune din managementul public, banii alocati pentru lucruri neoportune din punctul de vedere al interesului public, dar si promisiunile facute care au fost uitate, rastalmacite, neasumate si neonorate, sunt criticile punctate de deputatul FC fata de guvernarea USL.

„USL a lovit cel mai crunt acolo de unde a primit cele mai multe voturi. USL a umilit practic judetul Botosani. Anul trecut au castigat doar cei cativa care au preluat puterea. Botosanenii insa au pierdut”, a incheiat deputatul Cristian Roman.

1 COMENTARIU

  1. botosanenii si-au dat cu stingu’n dreptu !!! nu conta cum se chiama primarul sau din ce partid face parte ,daca era de partea cetateanului nu se ajungea aici, dar a fost un,, vot ” contra austeritatii cea ce pare ca s-au inselat amarnic !!!! cite generatii v-a mai trebui botosaniul sa dea tribut -delasarii ,indiferentei si arogantei, ca sa putem merge mai departe??? chiar daca de pe linga bt.se pune harta in cui asta inseamna ca prostia,hotia si inselaciunea sunt batute-n cui la noi???

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.