Cristiana Anghel: Unii din diaspora stiu cum mai arata Romania doar din fotografii

Senatoarea PC Cristiana Anghel, cunoscuta pentru greva foamei din vara lui 2010, a postat pe Facebook un mesaj in care se arata deranjata de votul romanilor din strainatate care a decis soarta alegerilor din 2009, considerand ca unii dintre ei „mai stiu cum mai arata Romania doar in fotografii”, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„Mi-ar placea ca fiecare sa aiba presedintele pe care il voteaza. Si apoi sa suporte consecintele votului sau. De ce oare am fost eu obligata sa suport inca 5 ani pe presedintele Basescu, pe Boc, pe Blaga, pe Videanu etc. si toate mizeriile lor daca nu l-am votat?! Sa fi taiat salariile doar celor care I-au adus la putere.. Sa fi platit doar ei 24% tva… sa le fi inchis doar lor spitalele…
 
In 2009 Basescu a castigat un nou mandat cu voturile celor din diaspora…unii stiu cum mai arata Romania doar din fotografii… Si da, poate ca suna ‘extremist’. As da drept de vot doar celor care dovedesc ca au stat in tara cel putin 3 luni in ultimele 12 luni”, scrie Cristiana Anghel pe pagina sa de Facebook.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.