CRISTIAN ROMAN: Ii sugerez lui Florin Turcanu sa strige „Jos USL!”, „Jos Guvernul!”

cristian roman - deputat pfc

Deputatul Cristian Roman a mai remarcat ca este pentru prima data cand partidul de la putere protesteaza impotriva propriului partid.

Declaratia lui Cristian Roman, deputat de la Forta Civica, se refera la intentia presedintelui Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, de a organiza, impreuna cu colegii sai parlamentari de la PNL, un protest la Bucuresti pentru a forta Guvernul sa reabiliteze drumurile care leaga judetul cu tara.

„Vad ca la doar o saptamana dupa ce l-am acuzat pe presedintele Consiliului Judetean ca nu-si tine promisiunile, acesta si-a insusit critica si a capatat curajul de a actiona mai barbateste. Asta daca nu cumva are o manifestare de ipocrizie. De obicei opozitia protesteaza impotriva puterii. Acum ar fi prima data cand puterea protesteaza impotriva ei insesi. Noi nu le putem ura decat mult succes. Bravo! Chiar ii sustinem. Le sugeram si cateva lozinci cand merg la Bucuresti. Sa strige «Jos Guvernul!», «Jos USL!»”, a declarat deputatul Cristian Roman.

Reamintim ca, la plecarea de la Palatul Victoria a Guvernului Ungureanu, in bugetul de stat pe 2012 erau prevazuti 53 de milioane de lei (1/3 din necesar) pentru inceperea investitiei privind modernizarea drumului Botosani-Suceava. De asemenea, erau alocate si sumele necesare pentru refacerea studiului de fezabilitate pentru reabilitarea drumului Botosani-Targu Frumos. Guvernul Ponta a retras insa, la rectificare, respectivele fonduri si le-a redistribuit pentru alte cheltuieli, specifice unui an electoral.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.