CRITERII DE EVALUARE pentru filialele PNL

Consiliul Național al Partidului Național Liberal a adoptat o hotărâre prin care s-au stabilit mai multe criterii de evaluare a filialelor partidului.

Hotărârea stabilește că în săptămâna premergătoare începerii trimestrului, vicepreședinții regionali și secretariatul general al PNL stabilesc cu fiecare filială județeană planul de acțiune trimestrial și obiectivele asumate de aceasta, conform criteriilor de evaluare a performanțelor filialei.

Evaluarea implementării planului de acțiune și a îndeplinirii obiectivelor asumate se face de către secretarii regionali, sub coordonarea vicepreședinților regionali, în termen de 15 zile de la finalizarea trimestrului și are la bază raportul adoptat de fiecare filială județeană.

Concluziile evaluării se prezintă în Biroul Executiv al PNL, care dispune măsurile necesare pentru îmbunătățirea activității filialelor PNL.

Criteriile de evaluare a activității filialelor județene vizează numărul de membri nou înscriși, de organizații nou înființate, sondajelor de opinie, de localități cu candidați de primari desemnați, de întâlniri și documente realizate de comisii de specialitate, de procese-verbale ale reuniunilor organismelor statutare, de sedii noi de organizații locale deschise, branduite, de membri PNL care participă la diferite programe de pregătire inițiate la nivel județean, de întâlniri ale conducerii filialei cu membrii de partid și numărul membrilor liberali care participă la aceste întâlniri, de evenimente organizate de organizațiile partidului, de proiecte de hotărâri inițiate de grupurile de consilieri.

De asemenea, criteriile de evaluare vizează numărul de campanii publice derulate pentru susținerea unor inițiative ale liberalilor, de conferințe de presă organizate, de participări la emisiuni tv și radio, de materiale informative realizate și distribuite către cetățeni, de conturi de Facebook aflate în rețeaua locală a membrilor filialei, de prieteni/followeri noi pe conturile liderilor filialei și ale aleșilor proveniți din cadrul filialei, de vizualizări ale paginilor oficiale ale filialelor/lună, al grupurilor locale deschise, de acțiuni comune ale organizației cu societatea civilă și de parteneriate, acorduri de colaborare, proiecte comune realizate de organizație cu societatea civilă.

Hotărârea prevede și instituirea unor mecanisme de evidențiere, de premiere a membrilor PNL pentru participarea la acțiunile, evenimentele, campaniile partidului.

În ceea ce privește activitățile de dezvoltare în plan organizatoric, se prevede, între altele, înscrierea de membri noi, constituirea de organizații locale, de cartier, sătești și de secții de votare, efectuarea de sondaje în localități și desemnarea candidaților de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.