Cum s-au ocupat multe FUNCTII in ANAF! Dragnea, Chitoiu si Andrei Dolineaschi, la TARGUIREA FUNCTIILOR. STENOGRAME

Angajari pe criteriul competentei la ANAF ? Nicidecum. Multe functii de conducere in ANAF au fost ocupate dupa criteriul intereselor de partid si de grup. Asta arata referatul procurorilor DNA in cazul presedintelui PSD Mircea Govor, asta arata stenogramele in acest caz.

Vicepresedintele PSD, deputatul Andrei Dolineaschi, este si el implicat in acest caz de coruptie. 
 
Zilele trecute, presedintele PSD Satu-Mare si vicepresedintele Consiliului Judetean, Mircea Govor, a fost retinut de procurorii DNA pentru santaj si fapte de coruptie. Joi seara, el a fost chiar arestat la domiciliu, prin verdictul nedefinitiv al instantei supreme. 
 
Din referatul DNA cu propunerea de arestare preventiva si stenogramele din dosar rezulta ca functiile din Agentia Nationala de Administrare Fiscala(ANAF) erau pur si simplu targuite intre pesedisti si liberali, chiar pana la nivelul de jos al institutiei. In batalia pentru functiile pe care le dorea pentru finul, nepotul si alti favoriti, Mircea Govor avea nevoie de sprijinul politic fara de care nicio numire nu avea loc, scrie evz.ro. 
 
El a fost sfatuit de deputatul PSD Andrei Dolineaschi, vicepresedintele PSD, urmarit si el in acest dosar, sa se inteleaga cu sefii PNL de pe plan local si sa dea o lista comuna. 
 
Iar EVZ are si dovada, documentul fiind publicat in varianta online a ziarului. 
 
Discutiile ajungeau sa se faca intre Liviu Dragnea, care era ministru al Dezvoltarii, si Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor din vremea reorganizarii ANAF. Govor a reusit, totusi, de cele mai multe ori, sa-si impuna favoritii, pentru a-i proteja afacerile si ca sa aduca bani la partid. A avut intalniri cu Liviu Dragnea la Minister. Insotit de Dolineaschi s-a intalnit cu sefii ANAF, Gelu Diaconu si Florin Tunaru. Cu cel din urma, omul lui Liviu Dragnea, s-a intalnit chiar si la sediul PSD, din Kiseleff. 
 
Vicepresedintele PSD Andrei Dolineaschi ajunsese sa-i spuna lui Govor, bossu. 
 
STENOGRAME 28 martie 2014, ora 18:02:46 
Deputatul PSD Andrei Dolineaschi (ajuns intre timp vicepresedintele PSD) initiaza o convorbire telefonica cu Mircea Govor, raspunzand solicitarii acestuia de a o sustine la Dragnea pe Oana Parcalab pentru postul de secretar de stat.
 

(…) Mircea Govor: Poftim? 

 
Andrei Dolineaschi: Vezi ca am vorbit pentru doamna Parcalab Oana. 
 
Mircea Govor: Asa. 
 
Andrei Dolineaschi: Mi-a propus Dragnea secretar general adjunct la MDRAP. 
 
Mircea Govor: Aoleu! Super! 
 
Andrei Dolineaschi: Deci, fii atent cum se face, ca trebuie sa fie functionar public, printr- un transfer, ceva… 
 
Mircea Govor: Este, este, este! O si mut saptamana asta, o mut, ca ea ii functionar public, am intrerupt… gata! Multumesc! 
 
Andrei Dolineaschi: Eu o sa dau luni materialul la Sevil (n.r. – ministresa instalata dupa plecarea lui Liviu Dragnea de la sefia MDRAP), la minister, ca sa se ocupe de treaba asta, da? 
 
Mircea Govor: Bun, perfect! 
 
Andrei Dolineaschi: Bine, bossu. Altceva? 
 
Mircea Govor: Pai da, bun, aia ramane asa cum am stabilit cu candidaturile. 
 
Andrei Dolineaschi: Da! Sa vina sa te caute! 
 
Sursa evz.ro
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.