Curse TAROM blocate pentru a opri parlamentarii opozitiei sa ajunga la dezbaterea din Parlament privind Statutului senatorilor si deputatilor?!

PNL: Ponta sa lamureasca situaţia curselor Tarom, se foloseste de institutii pentru a opri Opozitia

PNL a cerut, marti, premierului Victor Ponta sa lamureasca, public situatia curselor TAROM, acuzandu-l ca se foloseste de institutiile statului pentru a impiedica Opozitia sa fie prezenta la dezbaterea din Parlament privind modificarea Statutului senatorilor si deputatilor.

Reactia liberalilor a venit dupa ce mai multi parlamentari din Opozitie nu au putut ajunge in Bucuresti, pentru a participa la activitatile Parlamentului, acestia spunand ca sunt blocati pe aeroporturi ”in Banat, Crisana si jumatate din Moldova”.

Potrivit unui comunicat de presa al liberalilor, ”PNL suspecteza ca PSD si Victor Ponta se folosesc de institutiile statului pentru a impiedica Opozitia sa fie prezenta la o dezbatere capitala pentru Statutul senatorilor si deputatilor”.

”PNL cere premierului Victor Ponta sa lamureasca, public, situatia curselor TAROM prin care zeci de senatori si deputati au fost impiedicati sa ajunga la Parlament unde trebuie sa se discute modificarea Statutului parlamentarilor. PNL solicita ca astazi, in cel mai scurt timp, Statutul sa fie supus modificarii in plenul Parlamentului, astfel incat senatorii si deputatii Opozitiei sa poata contracara eventualele derapaje ale PSD”, au transmis liberalii.

In cursul diminetii de marti, senatorul PNL Cristian Bodea a sustinut, intr-o postare pe Facebook, ca „zeci de parlamentari din opozitie” ar fi blocati in aeroporturi in Banat, Crisana, jumatate din Moldova, el continuand: „Sigur nu are nicio legatura cu faptul ca la ora 14.00 incepe plenul comun intempestiv pus la cale de PSD”, scrie mediafax.ro.

„Avionul de la Timisoara trebuia sa plece la 8.45, cica decolam abia la 12.30. Teoretic. La Iasi aud ca e la fel: 4 ore intarziere. Scuza aceeasi: TAROM pretinde ca s-au stricat ambele avioane si trebuie sa trimita altele”, a scris Bodea pe Facebook.

„Acum, la o numaratoare simpla avem cateva zeci de parlamentari din opozitie blocati in aeroporturi: Banat, Crisana, jumatate din Moldova. Sigur nu are nicio legatura cu faptul ca la ora 14.00 incepe plenul comun intempestiv pus la cale de PSD. Si nu va avea nicio legatura cu urletele lui Zgonea ca PNL boicoteaza corectarea Statutului parlamentarilor. Da’, siguuuuuur…”, a continuat el.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.