Dacian Cioloș: PNRR va fi aprobat în curând

Liderul grupului Renew din Parlamentul European, Dacian Cioloș, a avut luni o întâlnire cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și precizează că aceasta i-a transmis că Planul Național de Redresare și Reziliență pentru România va fi aprobat în curând.

„În ceea ce privește România, am asigurat-o pe președinta Comisiei că USR PLUS rămâne consecvent în apărarea reformelor promise și decise la nivelul coaliției de guvernare și că sperăm să găsim formula să le ducem mai departe cu aceeași coaliție, dar mai deciși. De asemenea, m-am bucurat să aud că PNRR este în linie dreaptă și va fi aprobat în curând, pentru că multe dintre reforme sunt finanțate prin acest instrument”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

În cadrul întâlnirii pe care a avut-o la la Strasbourg au mai fost abordate și teme precum imunizarea populației sau situația din Afganistan.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.