DACIAN CIOLOȘ vine la Botoșani!

Vizita fostului premier face parte dintr-un amplu turneu prin țară și diaspora pentru a se întâlni cu cetățenii.

Miercuri dimineață, fostul premier al României Dacian Cioloș vine la Botoșani pentru a se întâlni cu cetățenii. Vizita face parte din campania de strângere de semnături de susținere a listei candidaților Alianței 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai 2019.

Prin acest amplu turneu în țară și diaspora Dacian Cioloș vrea să se întâlnească cu cetățenii pentru a afla ce așteptări au de la viitorii europarlamentari ai Alinaței pe care îi vor alege pe 26 mai 2019.

Campania a avut ca punct de pornire județul Iași. „Am început evenimentele de strângere de semnături la Iași pentru că noi credem că Moldova poate decide aceste alegeri”, a explicat Dacian Cioloș motivul începerii acestui turneu din „Târgul Ieșilor”.

Turneul de strângere de semnături a continuat în județele Vaslui, Brașov și Timișoara.

În această săptămână Dacian Cioloș revine în zona Moldovei și anume în Bacău și Piatra-Neamț, pe 12 martie, apoi la Botoșani și Suceava pe 13 martie.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.