Home Politica DAN DIACONESCU: Gigi Becali ii va ajuta pe cei care au dorit...

DAN DIACONESCU: Gigi Becali ii va ajuta pe cei care au dorit spargerea USL si n-au reusit

dan diaconescu

Presedintele Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a afirmat in emisiunea „Aktualitatea B1” ca se simte „vinovat” de intrarea lui Gigi Becali in PNL, intrucat USL a dorit o concurenta puternica impotriva lui la alegerile parlamentare.

„Gigi Becali este in PNL datorita mie sau din cauza mea. Ponta si Crin au vorbit despre neaparata aducere a lui Becali in echipa lor pentru a candida in colegiul in care eu voi candida, undeva in Sectorul 6. A trebuit apoi sa ies a doua zi si sa spun ca nu voi mai candida acolo”, a declarat Dan Diaconescu.
„Au zis mereu ca au nevoie de Becali ca o contrapondere la PPDD. Ma simt intr-un fel resonsabil de intrarea lui Becali in Parlament”, a continuat liderul Partidului Poporului.
Dan Diaconescu a adaugat ca deputatul va candida la sefia PNL, desi a fost contrazis in urma cu cateva luni chiar de Becali.
„Eu cred ca va castiga sefia PNL. Congresele facute de partidele acestea istorice sunt istorice. In sala vor fi 2.000-4.000 de oameni care pot fi si ei la fel de usor influentati asa cum sunt romanii inainte de vot. Cred ca Becali i-ar putea convinge pe cei din sala sa-l voteze, mai ales ca vor candida, presupun, si Chiliman si Tariceanu”, a mai spus Dan Diaconescu.
In opinia liderului PPDD, Gigi Becali poate deveni marul discordiei in USL.
„Pentru cei care au dorit spargerea USL-ului si n-au reusit, cred ca Becali ii va ajuta”, a completat Dan Diaconescu.

Exit mobile version