DAN DIACONESCU: Gigi Becali ii va ajuta pe cei care au dorit spargerea USL si n-au reusit

dan diaconescu

Presedintele Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a afirmat in emisiunea „Aktualitatea B1” ca se simte „vinovat” de intrarea lui Gigi Becali in PNL, intrucat USL a dorit o concurenta puternica impotriva lui la alegerile parlamentare.

„Gigi Becali este in PNL datorita mie sau din cauza mea. Ponta si Crin au vorbit despre neaparata aducere a lui Becali in echipa lor pentru a candida in colegiul in care eu voi candida, undeva in Sectorul 6. A trebuit apoi sa ies a doua zi si sa spun ca nu voi mai candida acolo”, a declarat Dan Diaconescu.
„Au zis mereu ca au nevoie de Becali ca o contrapondere la PPDD. Ma simt intr-un fel resonsabil de intrarea lui Becali in Parlament”, a continuat liderul Partidului Poporului.
Dan Diaconescu a adaugat ca deputatul va candida la sefia PNL, desi a fost contrazis in urma cu cateva luni chiar de Becali.
„Eu cred ca va castiga sefia PNL. Congresele facute de partidele acestea istorice sunt istorice. In sala vor fi 2.000-4.000 de oameni care pot fi si ei la fel de usor influentati asa cum sunt romanii inainte de vot. Cred ca Becali i-ar putea convinge pe cei din sala sa-l voteze, mai ales ca vor candida, presupun, si Chiliman si Tariceanu”, a mai spus Dan Diaconescu.
In opinia liderului PPDD, Gigi Becali poate deveni marul discordiei in USL.
„Pentru cei care au dorit spargerea USL-ului si n-au reusit, cred ca Becali ii va ajuta”, a completat Dan Diaconescu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.