Dan Sova, RETINUT de DNA

Pentru senatorul Dan Sova a venit momentul pe care a incercat zadarnic sa-l evite: a pierdut imunitatea parlamentara si a fost retinut sub acuzatia ca a luat 100.000 euro mita pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura.

Senatorul va fi dus la ICCJ cu propunere de arestare preventiva.
 
Joi, Sova a parasit in lacrimi sala Senatului dupa votul in favoarea retinerii si arestarii sale, cand 95 de alesi au votat „pentru” si 30 „impotriva”, venind apoi la DNA. Nu a facut nicio declaratie inainte de a intra in sediul DNA.
 
PSD si PNL anuntasera ca vor vota pentru incuviintarea cererii justitiei in cazul senatorului Dan Sova, in timp ce presedintele Senatului si lider ALDE, Calin Popescu Tariceanu, le-a recomandat senatorilor ALDE sa voteze impotriva solicitarii de retinere si arestare preventiva a acestuia. 
 

Tariceanu a absentat insa joi, iar sedinia a fost prezidata, in locul sau, de vicepresedintele social-democrat al acestui for, Ioan Chelaru, scrie mediafax.ro. 

 
Dan Sova este acuzat si in Dosarul Turceni-Rovinari, in care a fost trimis in judecata alaturi de fostul premier Victor Ponta.
 

1 COMENTARIU

  1. Navighezi zilnic 2-3 ore pe internet?De ce sa nu iti petreci acest timp cu folos, colaborand cu noi part-time sau full time, iti poti creste substantial veniturile lunare, plata este garantata prin contract legal de comision iar instruirea se face gratuit prin e-mail!Sunt necesare cunostinte minime de utilizare a calculatorului , de lucru cu documente word si pdf, rabdare, perseverenta si atentie la detalii. Pentru informatii trimite mesaj cu textul PROIECT la adresa de mail cmalina10@yahoo.com

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.