De 1 aprilie, „PRIMARUL PACALICI” a primit flori de plastic! (FOTO)

Tinerii democrat-liberal au venit in fata Primariei Botosani cu cateva mesaje pentru primarul Ovidiu Portariuc.

De 1 Aprilie, organizatiei de tineret a PDL Botosani a venit in fata Primariei Botosani cu flori din plastic si cateva mesaje pentru primarul Ovidiu Portariuc: „Pacaleala, nu ai facut nicio locuinta”, „M-ai pacalit. Cate afaceri start-up ai sustinut?”, „M-ai pacalit. Ce strazi ai reabilitat?”, „Primarul Pacalici”. (CLICK PE POZA)

In jur de 30 de tineri democrat-liberali au venit sa il felicite pe primarul Ovidiu Portariuc, cu ocazia zilei sale, spunand ca de cand a ajuns la conducerea urbei a pacalit electoratul, iar ceea ce a promis nu a realizat.

Primarul Ovidiu Portariuc a mai primit de la tinerii democrat-liberali si trei trandafiri din plastic, „ca sa nu se ofileasca niciodata”, si o felicitare pe care au scris: „De ziua ta, de 1 aprilie… doar azi ne mai poti pacali. STOP JOC. Ne-ai pacalit destul”.

„Am venit pentru a-i aduce domnului primar aminte ca ne-a mintit si pacalit, din 2012 a mintit electoratul botosanean si de atunci ne minte in fiecare zi. Intrebam unde sunt locurile de munca, bazele sportive, nu avem uzine, nu avem nimic. Pe 1 aprilie este ziua lui din 2012, ne-a pacalit in fiecare an si in fiecare an de acum incolo vom serba ziua lui”, a declarat Adrian Poclid, presedintele organizatiei judetene de tineret a PDL Botosani.

Tinerii au vrut sa ii inmaneze cadourile primarului, dar nu l-au gasit la birou.

„Am venit la ora 15:00, domnul primar trebuia sa fie la locul de munca, in Primarie, nu este, nu l-am gasit. Am venit sa-l felicitam pentru ca, in 2012, daca tineti minte, cu doi ani in urma, pe vremea aceasta, umbla prin cartiere si promitea tinerilor locuri de munca si va spun ca in 2014, la 1 aprilie, somajul este mai mare in Botosani decat in 2012. Promitea 10.000 de euro pentru tinerii antreprenori, unde sunt cei 10.000 de euro?. Ne-a pacalit, ne-a tras teapa, de aproape doi ani de zile botosanenii asteapta realizari. Promisiuni si… nimic. Locuri de munca? Am vazut ce este in Primarie. Pur si simplu au fost angajati cativa tineri din partea PSD-ului, din sleahta lor, incapabili pur si simplu. Cu primarul Ovidiu Portariuc si viceprimarul Cosmin Andrei merge Botosaniul undeva? Nu merge nicaieri! Nu vedeti ca sta pe loc de doi ani de zile, oameni buni?”, a declarat, la final, Marius Buliga, presedintele organizatiei municipale a TDL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.