De 9 ani, alături de tinerii de la C.I.T.O.

De nouă ani, tinerii de la C.I.T.O (Centrul de Integrare Ocupațională “Lucie Lecomte”) primesc, de ziua lor, vizita liberalilor botoșăneni.

Este o întâlnire de suflet, tradițională, organizată în fiecare an pe data de 3 decembrie când este marcată Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Cel care a inițiat aceste întâniri speciale de ambele părți este actualul consilier local, Gabriel Alecsandru.

„Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizablități reprezintă un prilej prin care ne exprimăm solidaritatea și respectul pentru persoanele cu handicap. Mă simt onorat că am avut ocazia să fiu prezent și în acest an alături de tinerii de la CITO de ziua lor și să constat câtă importanță are pentru ei un simplu gest pe care noi l-am făcut cu sufletul deschis. Această întâlnire este una cu o tradiție de 9 ani, de fiecare dată ea produce emoție și bucurie pe chipurile tinerilor din Centru, care simt că nu au fost uitați. Doresc să mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au implicat în acest demers și ne-au sprijinit”, a declarat Gabriel Alecsandru.

Liberalii le-au oferit daruri constând în dulciuri, fructe, sucuri, cosmetice și articole de imbrăcăminte.

În semn de mulțumire pentru vizită, tinerii din cadrul Centrului au pregătit o expoziție cu obiecte lucrate manual și un program artistic în care au cântat și dansat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.