DE CE „scartie” alianta USL in consiliile locale? VEZI raspunsul! (VIDEO)

florin turcanu

„Consilierii nu sunt convinsi cu argumente sa voteze proiectele”, este opinia sefului Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, despre lipsa de unitate a consilierilor USL cand este vorba sa voteze proiectele propuse de executivul Primariei Botosani.

„Ca sa voteze un proiect, trebuie sa-i convinga (n.r. pe consilieriii locali) cu argumente. Asta-i proiectul de hotarare, poftim domnule vice Iliuta, depune amendamentul, asa se discuta daca vrei sa convingi oamenii. Pai, eu ii trimit lui Catalin Flutur cu patru zile inainte proiectul. Vorbesc cu el la telefon personal, ii cer sfatul sa vad daca mai trebuie modificat ceva. Ii spun ca am nevoie de voturile lor. Nu mi-e rusine, ca am nevoie de voturile celor din opozitie. Nu trebuie sa imi asigur majoritatea? De asta sunt aici. Sun si la PPDD, si la taranisti, la toti”, a declarat presedintele CJ Florin Turcanu.

Acesta, desi nu recunoaste ca ar fi semne de rupere a aliantei USL, sustine ca nu are temeri ca nu va mai avea majoritate in CJ pentru promovarea proiectelor de interes judetean.

„Eu nu pot sa apreciez acuma, cand nu o sa mai functioneze USL, atunci voi aprecia cum vom face. Dar eu nu am majoritate cu PSD. Eu am majoritate cu toti consilierii. Eu iau 95 la suta vot pentru la toate proiectele. Am capacitatea necesara sa conving toti consilierii. Toti trebuie a voteze, doar este pentru judet, nu-i pentru mine”, a mai subliniat presedintele CJ, Florin Turcanu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.