De ce se teme FLORIN TURCANU dupa ruperea USL

florin turcanu - andrei dolineaschi

Presedintele filialei judetene a PNL Botosani, care este si presedintele CJ, se teme ca social-democratii de la Bucuresti sa nu ii blocheze proiectele pentru dezvoltarea judetului.

Florin Turcanu spune ca a discutat cu deputatul PSD, Andrei Dolineaschi, despre acest subiect, intr-o intalnire pe care a avut-o la Bucuresti, miercuri dimineata.

„Nu a fost o discutie in care sa negociem posturi. Am discutat sa ne sustinem pentru binele cetatenilor judetului. Sa nu ne incurcam unii pe altii, pentru ca nu ar fi corect. Noi avem proiecte ale judetului, care ar putea fi blocate de la Bucuresti, dar si PSD are proiecte locale, ale primarilor social-democrati, pe care noi le-am putea incurca. Nu ar fi corect sa se intample asta”, a declarat Florin Turcanu.

Pe final, presedintele Consiliului Judetean a precizat ca discutia cu secretarul general al PSD Andrei Dolineaschi a fost in beneficiul judetului Botosani si ca liderul social-democrat a inteles acest lucru.

„Atat timp cat este in interesul cetatenilor din judetul Botosani, eu imi doresc sa colaborez cu domnul Andrei Dolineaschi si dumnealui a inteles acest lucru. Si in acest sens nu vor exista probleme”, a incheiat Florin Turcanu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.