DEMISIE in BLOC a conducerii PNL!

Rezultatele sub asteptari ale Partidului National Liberal la alegerile europarlamentare l-au obligat pe presedintele acestei formatiuni politice sa isi dea demisia.

Asta s-a intamplat in sedinta Biroului Permanent National. Si nu doar demisia lui Crin Antonescu s-a inregistrat in aceasta sedinta, fiind votata demisia in bloc a conducerii acestui partid.

„Evident ca la un rezultat de 15%, PNL nu poate fi multumit, e un rezultat sub asteptarile noastre. Asa cum am anuntat in timpul campaniei electorale, neatingerea obiectivului stabilit pentru europarlamentare este un esec pe care, ca presedinte, mi-l asum”, a declarat, inainte de inceperea sedintei BPN a PNL, Crin Antonescu.

Demisionarii raman in continuare pe functii ca interimari, pana in iulie, pana la organizarea unui Congres extraordinar pentru alegerea noii conduceri.

Reamintim ca la alegerile de pe 25 mai 2014, PNL a obtinut un scor de doar 14,86%. La aceleasi alegeri, Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut 37,25% din voturile exprimate, PDL 12,26%, independentul Mircea Diaconu 6,95%, UDMR 6,48% si PMP 6,24%. Acestea sunt rezultatele partiale anuntate de Biroul Electoral Central.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.