DEMISIE la GUVERN, cu acuzatii taioase la adresa premierului Sorin Grindeanu

Seful Departamentului CENTENAR si-a depus demisia miercuri dimineata. Daniel Sandru, coordonator al Departamentului CENTENAR, si secretarul de stat sustine ca a luat aceasta decizie revoltat ca premierul Sorin Grindeanu, prin aprobarea OUG privind Codurile penale, a transformat serviciul public intr-unul dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natura penala. Iata ce cuvinte ii adreseaza secretarul de stat premierului in demisia pe care i-a inaintat-o:

„Mentionez faptul ca recurg la acest gest de onoare intrucat, din pozitia pe care o detineti, ati transformat serviciul public intr-un serviciu dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natura penala, prin adoptarea de catre Guvernul Romaniei a OUG privind modificarea Codurilor Penale, ceea ce contravine flagrant principiilor in care cred, fidele democratiei şi statului de drept”.

De asemenea, Daniel Sandru mai scrie:

„Sper ca ziua de 1 Decembrie 2018, momentul aniversarii Centenarului marii Uniri, sa va ofere, dle Prim-ministru, un prilej de reflectie asupra raului pe care l-ati produs acestei tari şi care va fi consemnat ca atare in istoria Romaniei”.

Daniel Sandru a condus Departamentul CENTENAR in perioada 9 august 2016 – 1 februarie 2017

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.