Demitere la conducerea DSPSA. “S-a actionat politic, in stil PSD”, spune Eugen Turcanu

Primarul municipiului Botosani a semnat, marti, dispozitia pentru desfacerea contractului de munca  al directorului de la Directia Servicii Publice, Sport si Agrement (DSPSA), Eugen Turcanu.

Dispozitia a intrat in vigoare de marti, 6 ianuarie 2015.

Potrivit primarului, decizia  a fost luata ca urmare a analizei raportului Comisiei de Disciplina.

Lui Eugen Turcanu i se reproseaza ca nu a dat curs dispozitiilor venite de la  viceprimarul Cosmin Andrei, cu privire la amplasarea patinoarului in Parcul Mihai Eminescu si ca ar fi intarziat montarrea  instalatiei de iluminat ornamental in parcul amintit.

“Nu a  indeplinit sarcinile trasate de sefii superiori ierarhici”, spune primarul Ovidiu Portariuc.

De cealalta parte, Eugen Turcanu are o singura explicatie privind ceea ce i s-a pus la cale.

“E o masura politica specifica PSD. Primarul Portariuc, ca si PSD, nu au niciun respect pentru lege. De bun simt, nici nu poate fi vorba din partea celor de la PSD. Asa trateaza ei oamenii, dar justitia va face dreptate”, afirma Eugen Turcanu, hotarat sa atace in instanta decizia conducerii Primariei Botosani.

Nu s-a stabilit inca cine va prelua postul de director interimar al  DSPSA, dar, probabil, ii vor reveni responsabilitatile acestei functii lui Lucian Draghici, pana la organizarea unui concurs.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.