DEPUTAT la un pas de puscarie din cauza fiicei sale!

Acesta a fost parat la Parchet de catre ofiterii de la Agentia Nationala de Integritate.

Fostul deputat Neculai Rebeciuc (in perioada 2008-2012) a fost parat de procurori la Parchet, fiind acuzat de ofiterii Agentiei Nationale de Integritate de conflict de interese administrativ si penal. (CLICK PE POZA)

Neculai Rebenciuc a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese in materie administrativa, intrucat a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca al fiicei sale, prin care aceasta a fost angajata in functia de sef cabinet, in perioada 19 octombrie 2009 – 1 iunie 2010, in cadrul propriului birou parlamentar, in Circumscriptia electorala nr. 7 Botosani, au precizat inspectorii de integritate.

„Exista indicii privind posibila incalcare a legale  prin angajarea fiicei sale, in urma careia fiica sa a obtinut venituri de natura salariala, in suma de 6.391 Lei. Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul, iar daca va fi gasit vinovat, fostul parlamentar risca puscaria”, au anuntat oficialii de la ANI.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.