DEPUTATUL CRISTIAN ROMAN: „Judetul Botosani risca sa piarda 100 de milioane de euro din fonduri europene”

cristian roman - deputat PFC

Deputatul Partidului Forta Civica, Cristian Constantin Roman, a solicitat ministrului mediului sa dispuna verificari si masurile necesare pentru evitarea pierderii finantarii proiectului „Extinderea si modernizarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare-epurare a apelor uzate in judetul Botosani”.

Acesta sustine ca exista mai multe suspiciuni privind nerespectarea conditiilor din contractul de finantare si apare riscul ca judetul Botosani sa piarda 100 de milioane de euro din fonduri europene pentru infrastructura de apa si canalizare.
„E un lucru prea important pentru judet pentru a ramane indiferent si de aceea am cerut unele verificari la ministrul mediului, Rovana Plumb. Poate ca lucrurile pot fi reglate si banii sa nu fie pierduti. Cand am spus suspiciuni, nu va ganditi ca am eu unele indoieli. Nu. Suspiciunile le-au ridicat inclusiv cei de la autoritatea de management. Eu am informatii cat se poate de clare, insa ministerul mediului poate sa dea un verdict final”, a explicat deputatul Cristian Roman.
Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu, beneficiar fiind SC NOVA APASERV SA, societate unde actionar majoritar este Consiliul Judetean Botosani.
Contractul de finantare a fost semnat pe data de 23 august 2011.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.