Deputatul PNL, Cristian Roman, acuza PSD pentru oamenii care mor cu zile in spitalele fara dotari si medici de specialitate

Deputatul a facut o declaratie politica in Parlament acuzand partidul aflat la guvernare de cinism in raport cu alegatorii.

“O tara intreaga s-a revoltat vazand cazul copilului care a murit cu zile in spitalul din Curtea de Arges […] cine stie cate astfel de cazuri or mai fi, dar despre care nu vorbeste nimeni la televizor?
Imi aduc aminte despre scandalul spitalelor inchise, care nu aveau nici medici si nici dotarile necesare. A facut Partidul Social Democrat din acesta subiect electoral si chiar pe unele le-a redeschis – vezi cazul Darabani, din judetul Botosani. E insa numai o pacaleala pentru alegatori, intrucat in aceste unitati, eu nu le-as spune nicidecum spitale, pacientii sunt tratati fara investigatii de specialitate, doar cu aspirina, paracetamol si perfuzii cu glucoza. Aflam acum, dupa tragedia de la Curtea de Arges, ca ele pot deveni chiar adevarate capcane ale mortii, fara medici specialisti, fara dotari, fara laboratoare etc. Normal ar fi ca pacientii sa fie transportati la spitale adevarate, unde oamenii nu mor cu zile”
, mentioneaza deputatul Cristian Constantin Roman in declaratie.

Acesta sustine ca PSD minte cetatenii doar pentru a obtine voturi.

“Pacat ca trebuie sa avem parte de astfel de nenorociri pentru ca sa ne dam seama ca cineva ne-a prostit pe fata, doar ca sa obtina voturi. Dar cu ce pret? Intreb daca vreunul din parlamentarii PSD si-ar duce copilul bolnav la un astfel de spital? Daca nu, atunci ceilalti cetateni de ce sa o faca? Cat de cinic trebuie sa fii ca sa creezi iluzia ca ii dai omului acces la servicii medicale de calitate, cand de fapt tu ii ingradesti acest drept, obligandu-l sa fie tratat in locuri fara medici specialisti, fara dotari, fara laboratoare etc”, a mai adaugat parlamentarul liberal.

comunicat, Cabinetul parlamentar al deputatului Cristian Constantin ROMAN

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.