Deputatul PNL Verginel Gireada, dupa ce a pierdut un nou mandat, bate la usa concurentei. Cauta si vinovatii din PNL

Verginel Gireada, deputatul liberal care a luptat pentru un nou mandat dar a pierdut in urma recentelor alegeri sansa de a reveni in Parlament, a batut marti la usa sefei PSD Botosani.

Gireada a declarat ca a venit sa o felicite personal pe presedinta organizatiei botosanene a partidului care a obtinut in judet peste 60% din voturile alegatorilor ce au trecut pe la urne. A declarat si ca a avut dintotdeauna o relatie buna cu toata clasa politica a judetului.

Se pare insa ca este suparat pe multi dintre cei care fac parte din partidul sau. E suparat pentru ca ii considera vinovati de scorul partidului, scor care l-a indepartat de sansa unui nou mandat in Parlament. Verginel Gireada sustine ca a muncit mult pentru partid in aceste alegeri, dar ca altii nu au facut la fel. In primul rand, la Bucuresti este vina principala pentru esecul la aceste alegeri, suferit de PNL, considera Verginel Gireada.

„Totul este de sus in jos. Dintotdeauna, la votul politic ora exacta o da Bucurestiul. In conditiile in care un management e nesanatos la Bucuresti, asta duce la pierderea tuturor judetelor. Doar nu este Botosaniul ceva separat. Este o chestiune nationala”, declara Verginel Gireada, care nu pare multumit nici de interimatul Ralucai Turcan la sefia PNL.

De asemenea, desi organizatia botosaneana a scos la alegerile din 11 decembrie un procentaj superior mediei nationale a PNL, Gireada se gandeste chiar la posibilitatea sanctionarii sefului de partid de la Botosani, aratand ca nu se pronunta inca daca il va sustine sau nu la urmatoarea intalnire a reprezentantilor partidului in judet. „Nu spun nici da, nici nu, ramane de vazut”, afirma Gireada referitor la sustinerea pe care i-o va arata in cadrul acestei intalniri presedintelui de partid, Catalin Flutur.

Gireada considera ca in ce-l priveste pe el, a facut tot ce era omeneste posibil pentru aducerea unui numar mai mare de voturi in judet pentru PNL.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.