Deputatul PSD Andrei Dolineaschi crede ca motiunea de maine va trece

andrei dolineaschi

Deputatul PSD, Andrei Dolineaschi, a declarat ca va vota la vedere in favoarea motiunii de cenzura depusa in Parlament de catre grupurile partidelor din USL.

Presedintele executiv al PSD Botosani considera ca aceasta motiune are cele mai mari sanse sa treaca, in comparatie cu demersurile similare facute anterior de catre USL.
„Voi vota la vedere in favoarea motiunii de cenzura. Sunt multe semnale ca motiunea va trece, iar USL va forma o noua majoritate in Parlament si va merge la Cotroceni pentru a propune un nou prim ministru”, a declarat Dolineaschi.
Deputatul social-democrat a mai afirmat ca esecul guvernarii Ungureanu a produs o mare deziluzie in PDL si i-a determinat pe multi dintre parlamentarii acestei formatiuni sa se alature demersului USL in incercarea de a schimba actualul guvern.
„Cabinetul Ungureanu a mostenit de la Boc atat aroganta, cat si incompetenta. Vedem iar ca cei din Guvern fac gafe enorme, care afecteaza categorii largi de cetateni. Iar in loc sa isi ceara scuze si sa repare ce au stricat, adopta aceeasi atitudine aroganta si sfidatoare la adresa pensionarilor. Recentele balbaieli ale Guvernului Ungureanu in privatizarea Cupru Min si in criza pensiilor i-au deziluzionat pe parlamentarii PDL. Unii au plecat deja, altii sunt pe punctul de a face acest lucru pana la votul motiunii”, a precizat Dolineaschi.
Deputatul PSD considera ca o parte din parlamentarii PDL vor vota motiunea pentru ca stiu ca in acest fel vor fi exclusi din partid si nu vor mai trebui sa explice electoratului de ce au parasit barca puterii cu putin timp inainte de alegeri.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.