DEPUTATUL TAMARA CIOFU il sprijina pe Andrei Dolineaschi la sefia PSD Botosani

tamara ciofu - deputat psd

Vicepresedintele social-democratilor botosaneni, Tamara Ciofu, s-a alaturat celor care il sustin pe Andrei Dolineaschi pentru functia de presedinte al PSD Botosani. Atat primarul de la Vlasinesti, Lucian Trufin, cat si Doina Federovici, senator pe Colegiul Dorohoi-Flamanzi, si-au exprimat sprijinul din partea lor pentru Dolineaschi de a deveni lider judetean al social-democratilor botosaneni.

Vicepresedintele social-democratilor botosaneni, Tamara Ciofu, s-a alaturat celor care il sustin pe Andrei Dolineaschi pentru functia de presedinte al PSD Botosani, intrucat acesta are capacitatea de a sustine interesele organizatiei judetene la nivelul conducerii centrale a partidului prin experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in echipa de coordonare a secretariatului general.
„Consider ca PSD Botosani trebuie sa fie condus de cineva care sa poata promova obiectivele organizatiei noastre la nivelul conducerii centrale a partidului. Cel care corespunde cel mai bine acestui profil este Andrei Dolineaschi, care prin activitatea sa de la nivelul secretariatului general a PSD a aratat ca este capabil sa se ocupe alaturi de Liviu Dragnea de coordonarea organizarii interne a structurilor judetene ale partidului social democrat”, a declarat deputatul Tamara Ciofu.
Vicepresedintele PSD Botosani a mai adaugat ca a colaborat foarte bine cu actualul presedinte interimar al organizatiei pentru deblocarea unor proiecte ale unor primari din colegiul sau si ca acesta a sprijinit organizatia la toate scrutinele electorale din 2012.
Deputatul Andrei Dolineaschi a declarat ca isi va anunta oficial candidatura la sefia organizatiei judetene dupa ce va discuta acest subiect cu presedintele partidului, Victor Ponta.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.