DEPUTATUL TAMARA CIOFU: Va invit la testarea gratuita a glicemiei si tensiunii arteriale

tamara ciofu - deputat psd

Deputatul PSD Tamara Ciofu, impreuna cu Primaria Botosani, va organiza in ziua de 1 Martie o actiune de testare gratuita a glicemiei si de masurare a tensiunii arteriale pentru locuitorii din municipiu.

Astfel, botosanenii care vor dori sa beneficieze gratuit de aceste servicii vor avea la dispozitie doua corturi, cu personal medical de specialitate, ce vor fi amplasate intre orele 11:00 – 13:00 in zona Pietei Mari si a Pietonalului Unirii.
„Inainte de campania electorala cand am mai oferit astfel de analize medicale gratuite au fost unele personae malitioase care spuneau ca o fac doar pentru a obtine voturi. Iata ca maine, de 1 Martie, o voi face din nou fara a exista vreo miza electorala. Testele de determinare a glicemiei si masurarea tensiunii arteriale nu sunt analize medicale complexe, dar au un rol important in prevenirea unor afectiuni medicale destul de frecvente si severe, cum e diabetul sau bolile cardiovasculare. Deci scopul actiunii e de a promova  controlul medical preventiv in randul botosanenilor”, a explicat medicul si deputatul Tamara Ciofu.
Actiunea va continua in ziua sambata, 2 martie, orele 11.00-13.00, in comunele Stauceni si Rachiti, si duminica, 3 martie in acelasi interval orar, in comunele Gorbanesti si Baluseni.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.