Despre DRUMUL BOTOSANI-TARGU FRUMOS: CIRC si POVESTI marca PSD

Cu toate promisiunile social democratilor botosaneni, care au i-au asigurat pe locuitorii judetului ca drumul Botosani-Targu Frumos va fi reabilitat si modernizat, ca alocarea de fonduri pentru acest obiectiv este o prioritate PSD-ista,  realitatea s-a dovedit in cele din urma, ca si in multe alte situatii, cu totul alta decat ce zugraveau social democratii in discursurile si comunicatele lor.

Co-presedintele PNL Botosani, Catalin Flutur, a subliniat ca pentru botosaneni nu are cum sa nu fie evidenta minciuna parlamentarilor PSD, circul si povestile pe care acestia le-au tesut cu speranta ca vor masca adevarul despre drumul Botosani-Targu Frumos. „Adevarul este foarte clar!”, considera liderul liberalilor botosaneni. Flutur afirma ca scuzele gasite de PSD-isti pentru faptul ca drumul a fost scos de pe lista obiectivelor prioritare la alocarea de fonduri nu au cum sa fie crezute de botosaneni. 
 
“E un adevarat circ cu drumul Botosani-Targu Frumos… Circ si povesti. Cine poate sa le inghita minciunile lor, cand treaba este atat de simpla si de clara. Scuze din astea, ca a fost de vina cineva, ca nu a semnat nu stiu ce chemare, cum se face in general, ca tot sunt chemari din partea PSD, ca au fost amendamente, ca unul si-a retras amendamentul… toate la un loc sunt povesti si circ. Adevarul este foarte clar: daca se dorea ca acest drum sa se faca, se facea. Eu intreb: cine are majoritatea in toate comisiile alea? Majoritatea clara in comisii, macar sa ajunga la votul final, este a PSD, impreuna cu UNPR si cu ce mai au ei acolo. Daca se dorea sa se faca drumul nu se gaseau tot felul de scuze. Putea sa treaca de mama comisiilor si, prin vot, sa fie singurul amendament aprobat si pentru Moldova. Dincolo de asta sunt doar povesti…”, sustine copresedintele PNL Botosani, Catalin Flutur.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.