Destramarea USL, mai repede decat s-a crezut

Presedintele PNL Vrancea, Nini Sapunaru, a cerut ruperea USL in Vrancea dupa ce in sedinta de constituire a Consiliului Judetean, liberalii au pierdut postul de vicepresedinte al institutiei, care le-ar fi revenit in urma intelegerii cu PSD si PC.

Sapunaru l-a facut vinovat pe presedintele PSD Vrancea, Maria Oprisan care si-a determinat consilierii judeteni sa voteze pe unul dintre posturile de vicepresedinte pe conservatorul Ionel Cel Mare, in locul candidatului liberal, asa cum era conventia. Celalalt post de vicepresedinte a revenit pesedistului Dragos Birladeanu.
„Nu exista seriozitate si cuvant, noi am discutat foarte clar care era propunerea PNL-ului, PNL-ul avand in vedere numarul de consilieri si pozitia in judet, emiteam in mod natural pretentia pe acest post de vicepresedinte, in mod cert am fost mintiti, eu unul, personal, am fost mintit. Voi face propunerea biroului politic judetean de ruperea aliantelor, a tuturor aliantelor”, a declarat Nini Sapunaru, presedintele PNL Vrancea pentru Antena3.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.