DEZINFORMARE initiata de PSD Botosani in municipiu, prin telefon !

Organizatia PNL Botosani protesteaza vehement impotriva tehnicilor de manipulare pe care PSD a inceput sa le aplice la nivelul municipiului resedinta de judet.

Folosind numele unui asa numit „Institut de studii sociale” care este de fapt o sintagma, initiaza interviuri telefonice cu locuitorii municipiului, dezinformandu-i cu privire la statutul juridic al candidatului PNL la Primaria municipiului Botosani.
 
Unde este spiritul Pacii politice pe care PSD a initiat-o si o clameaza? Nu cumva aceasta pace a fost gandita de mult ca un paravan confortabil la adapostul caruia sa fie folosite aceleasi tehnici de manipulare din perioada de chiar trista amintire comunista? Acesta este proiectul PSD pentru Botosani? Manipulare si minciuna? 
 
Facem un apel la locuitorii municipiului sa nu dea crezare manipularii de joasa conditie a filialei PSD, ci sa-si pastreze ratiunea  si sa judece obiectiv realizarile fiecarui candidat.
 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.