Din nou, NEREGULI la acordarea FONDURILOR EUROPENE. PRIMARII si FIRME „calcate” de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Suceava au ajuns, joi,  la mai multe primarii si la agenti economici din judetele Botosani si Suceava.

Au venit sa ridice documente intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de savarsire, in perioada 2010 – 2014, a fraudarii fondurilor europene destinate sprijinirii agriculturii, identificate la nivelul APIA Botosani, se arata intr-un comunicat al DNA.

S-au ridicat documente care intereseaza cauza penala de la sediile firmelor AGROMER si FODGARD din comuna Manoleasa, de la sediile primariilor Stefanesti, Hudesti si Dorohoi precum si de la punctul de lucru al firmei SOIMII FERMEI din Siret.

Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Inspectoratelor Judetene de Jandarmerie Botosani si Suceava.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.